thuiswerken

Thuiswerken leidt tot ergernis aan eigen woninginrichting

Meer mensen werken thuis. Daardoor ergeren we ons eerder aan onze eigen woninginrichting. Tijd om daar wat aan te laten doen!

Deze tijd dwingt meer mensen dan ooit om thuis te werken. Thuiswerken wij misschien wel harder dan we ooit op kantoor gedaan hebben. Maar als we toch eens opkijken van ons werk, dan zien we onze eigen omgeving. Op weg naar ons eigen espresso-apparaat lopen we langs de oude kast waarvan de deur telkens ‘vanzelf’ opengaat. Dat oude theemeubeltje – erfstuk van oma – blijkt toch wel wat lelijk geworden. Opeens irriteert dat. Tijd om wat aan te laten doen!

‘Ik merk dat er de laatste tijd meer kleine klussen binnenkomen.’

Nu we meer thuiswerken gaan we ons eerder ergeren aan dingen die niet kloppen in huis.

Ik merk dat er de laatste tijd meer kleine klussen binnenkomen. Een ontbrekend scharniertje. Een wiebelende tuinbank. Een gammel kastje. Beschadigd fineer. Het zijn vaak van die dingen die al een tijdje zijn blijven liggen. Maar nu moet het dan toch eens gebeuren.

Zulke klussen doe ik graag voor je. Het is vaak goed te combineren met het grotere werk, dat tussentijds soms even rust nodig heeft. De uitvoering kan dikwijls vrij snel ingepland worden. Zodat jij binnenkort weer kunt genieten van je gerepareerde, gerestaureerde meubel. En je hebt daarmee weer een ergernis minder in huis.

Je meubel weer als nieuw. Een ergernis minder.

Opnieuw genieten zelfs!

Heb je een meubelstuk dat je opgeknapt of gerestaureerd wilt hebben? Neem gerust contact met mij op. Van tevoren bespreek ik wat de mogelijkheden zijn. En wat jij van de reparatie verwacht. Dat varieert tot het weer lopend maken van onderdelen – laden, deuren, scharnieren – tot een complete restauratie als nieuw. Natuurlijk vertel ik je ook wat de kosten zijn.

Om een eerste indruk op te doen van de klus vind ik het makkelijk om wat foto’s te ontvangen van het meubelstuk. Dat geeft vaak al een goed uitgangspunt om een inschatting te maken.

Stel je restauratievraag en ik neem contact met je op