• meubelmakerij Floris

    Meubelen onderhouden met boenwas

onderhoud meubelen boenwas kopen

Boenwas kopen

Meubelonderhoud is voor uw houten meubelen belangrijk. Ik raad aan deze regelmatig te onderhouden met boenwas. De juiste boenwas kunt u bij mij in Tilburg kopen.

Om de glans en kleur van uw houten meubelen zo goed mogelijk te behouden, is het aan te raden ze eens in de zoveel tijd in de was te zetten met boenwas. Om u daarmee te helpen verkoop ik blikken boenwas (375 ml) tegen de schappelijke prijs van €10,-.

De kleuren die ik op voorraad heb zijn:

– Donkerbruin

– Middenbruin

– Mahonie

– Blank/naturel

Ook kan ik (soms tegen meerprijs) andere kleuren leveren.

Als u niet weet welke kleur u nodig hebt, neem dan contact met mij op en ik adviseer u welke kleur het beste past. Hierbij is het handig als u een foto meestuurt van het betreffende meubel.

Na de behandeling met boenwas 

hebben houten meubelen hun oorspronkelijke kleur en glans weer terug

Door het onderhoud van houten meubelen met boenwas zullen kleine krasjes en vlekken minder zichtbaar worden.

Het opbrengen van boenwas is goed te doen met een kwast. Met een schone, zachte doek van niet-pluizende stof gaat het ook prima. De boenwas gelijkmatig inwrijven met de nerf van het hout mee. Na een half uurtje drogen kan het uitgewreven worden met een schone zachte doek.

Is dat u allemaal teveel werk? Of hebt u meerdere meubelstukken te onderhouden waar u simpelweg geen tijd voor hebt? Of zitten er vlekken of uitgebeten plekken in het hout die u er niet uitkrijgt? Ik doe dit onderhoud graag voor u en zorg dat uw meubel er weer helemaal opgefrist uitziet.

Ik hoor graag van u!

Voor het beste meubelonderhoud kunt u uw boenwas kopen in Tilburg.